loader

 

 

 

Keymer Essential Fabrics

Waar kwaliteit, service en een snelle levering voorop staan!


Stoffen zijn bepalend voor de sfeer van je interieur. 
Onze collectie meubelstoffen bestaat uit een breed assortiment authentieke dessins, zo opgebouwd dat de diverse stijlen en kleurstellingen onderling zijn te combineren. Je kunt deze dus 'Mixen en Matchen' naar jouw unieke stijl. 

 

 

 

 

Superieure Meubelstoffen

 

Wij vinden service en kwaliteit erg belangrijk. Daarom zijn de Keymer Essential Fabrics van Europese weverijen, die voldoen aan strenge Europese milieunormen. Hiermee garanderen we jou constante kwaliteit en een snelle levering uit voorraad. 

 

Meer weten over onze uitgebreide collectie aan meubelstoffen? Klik dan snel door naar onze 'Collecties' pagina.

Naar de Keymer Collectie

 

 

 

 

 

Visualiseer in de Online Stoffentool

 

Wij begrijpen als geen ander dat meubelstoffen essentieel zijn voor de sfeer van jouw interieur. Je kunt een stof echter pas echt beoordelen wanneer je ziet hoe het om een meubel valt. Hierom hebben wij een online Stoffentool gecreëerd waarin je jouw favoriete Keymer meubelstoffen kunt visualiseren op een meubel. Zoek in onze online Stoffentool een stof uit en zie direct het resultaat!

Naar de online Stoffentool

Laatste nieuws

Dagelijkse inspiratie

 

Op de hoogte blijven van onze nieuwste collecties? Volg Keymer op Facebook en Pinterest voor inspirerende stijlen en bekijk de resultaten van onze gebruikte stoffen.